Mijn visie is huid en vachtvriendelijk trimmen, zonder gebruik van schadelijke trimmaterialen.

ONLINE RESERVATIE

Reservering zelf online maken? Dat kan vanaf nu!

Reminder via email en telefoon. (Heeft u reeds een afspraak bij mij staan? Geef dan zeker even uw email door!) OPGELET reservaties moeten nog bevestigd worden. Het begin uur van deze kunnen na bevestiging tot +/- 60min verschillen.

Prijsindicatie is voor de opgegeven werktijd. Kan variëren, u betaald eerlijk per uur, niet per vaste beurt. Weet u niet goed onder welke "beurt'' u valt, neem dan even contact op of selecteer degene die u zelf denkt te kloppen.

Geef bij opmerkingen meer informatie, dan word de juiste beurt en verwachte werktijd bij de bevestiging doorgegeven :)

Annuleren en/of wijzigen kan tot 48h voor de afspraak. Bij annulatie korter dan 48h word 50% van de trimbeurt aangerekend. Bij niet opdagen of annuleren korter dan 24h word de volledige beurt in rekening gebracht.

BESCHRIJVING

Welkom bij het trimsalon van de groene poot, hier staat maar één iets centraal, en dat is uw hond!

Vele trimsalons boeken hun klanten super dicht op elkaar, met het moto “time is money”, maar ik neem voor elke hond uitgebreid de tijd. Hier wordt er alleen maar gewerkt met een beloningsgerichte aanpak en ook zijn wij niet onbekend met kalmerende signalen.

Angstige honden zijn welkom en bij ons zal de behandeling aangepast worden aan de behoeften van de hond. (Het kan bijvoorbeeld zijn dat er besloten wordt een angstige hond terug te laten komen voor enkele kortere sessies ipv 1 langere sessie.) Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van natuurlijke producten. U kan bij ons dan ook terecht met uw hond wanneer deze huid- en vachtproblemen heeft.

DE BEHANDELING

Afhankelijk van uw wensen en het vachttype van de hond,wordt de vacht in de gewenste lengte getrimd, waarbij eventuele klitten worden verwijderd. Indien nodig worden de nagels geknipt en de oren schoongemaakt. Hierna wordt uw hond gewassen met natuurlijke zeep en wordt hij droog geblazen. Afhankelijk van ras- en vachttype worden er verschillende technieken toegepast waarbij de vacht zo min mogelijk beschadigd wordt.

De vacht wordt verder afgewerkt en eventueel in model gebracht. Tijdens de trimbeurt wordt er alles gedaan om het zo aangenaam mogelijk voor de hond te maken.

Wij maken met al onze klanten afspraken over tijdstip van brengen en halen van de hond. Bent u verhinderd of kunt u onverwacht niet op de afgesproken tijd komen, bel ons dan a.u.b. Bij voorbaat dank!

OPENINGSUREN

U kan bij ons een afspraak maken op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag*.

15% toeslag voor avondservice na 17u.

BIO

Laat mij mezelf even voorstellen, ik ben Keeny en troste eigenaar van de Groene Poot. Natuurvoedingswinkel en nu ook hondentrimsalon.

Sinds mijn tienerjaren heb ik een passie ontwikkeld voor dieren en de natuur.

Ik ben van school afgestudeerd als fotograaf, nadien heb ik 6 jaar lang een zaak gehad in het hartje van antwerpen en terwijl heb ik een 2-jarige opleiding hondentrimmen gevolgd bij syntra.

In 2014 heb ik deze met vrucht volbracht. In 2014 heb ik besloten mijn zaak stop te zetten en te verhuizen naar nederland om daar uiteindelijk te doen wat ik altijd verlangde om te doen: een zaak in dierenvoeding starten en later ook een hondentrimsalon.

Mijn kennis rond hondengedrag, voeding en uiteraard ook hondentrimmen, blijf ik voortdurend ontwikkelen.

TIPS

  • Laat uw hond goed uit voordat hij naar de trimsalon gaat
  • Stop uw hond met een geklitte vacht niet eerst in bad, de klitten gaan nog veel vaster zitten
  • Breng uw hond aan de lijn
  • Er zijn goede bestrijdingsmiddelen tegen vlooien, uw hond kan vlovrij naar de trimsalon

REGELS

Voor angstige- en of agresieve honden kan er een toeslag gevraag worden.

  • Bij het te laat afhalen of afwezigheid zonder verwittigen, kunnen extras aangerekend worden.
  • Klitten: bij honden met knopen of vervilting wordt er extra tijd aangerekend aan het uurtarief.
  • Bij gecastreerde en gesteriliseerd honden kunnen extra's aangerekend worden.
  • Bij parasieten wordt een toeslag van €5/€15 gerekend.

RICHTPRIJZEN

Om u een idee te geven hoeveel tijd een trimbehandeling mag/kan duren tegen een redelijk uurtarief, wordt in de prijslijst weergegeven hoeveel tijder gemiddeld aan het trimmen van een bepaald ras besteed wordt, er van uit gaande dat deze goed onderhouden is geweest.Vaste tarieven per ras zijn moeilijk aan te geven, aangezien de toestand en dikte van de vacht, de grootte van de hond en het gedrag, kan zorgen voor enig verschil in behandelingsduur en daardoor ook verschil in prijs kan opleveren. Bij de behandeling is inbegrepen de verzorging van de ooringang & de nagels. Indien het dier groot uitvalt voor zijn ras, vlooien heeft, overgewicht heeft en/of veel klitten heeft, zal dit in de prijs doorberekend worden. De prijs die gerekend wordt voor een trimbehandeling is gebaseerd op een uurtarief van €38,50 à €45,00 per uur (incl.21% btw). vanaf 1-1-2019:

KNIPVACHTEN

Bouvier

Doodle klein

Doodle groot

Jack Russel

Kleine hond

Krulvachten klein

Tibetaanse Terrier

Waterhond middel

West Highland Ter

ONTWOL- PLUK & EFFILEERVACHTEN

Akita Inu

Border Collie

Berner Sennen

Bobtail

Chihuahua

Cavalier King CS

Cocker Spaniel

Duitse herder

Flatcoated Retriever

Golden Retriever

Husky kort

Husky lang

Keeshond klein

Keeshond middel

Samojeed

Schotse Collie

PLUK VACHTEN (Inc WASSEN)

Airedail Terrier

Cairn Terrier

Jack Russel

Teckel

Welsh Terrier

West Highland Ter

€38,50

150 min

120 min

160 min

90 min

80/90min

95 min

105 min

105 min

90 min

€40,00

100 min

90 min

150 min

120 min

40/55 min

85 min

100 min

100 min

100 min

110 min

75 min

95 min

65 min

85 min

135 min

120 min

€45,00

180/210min

120 min

90 min

90 min

120 min

105 min

/uur

/uur

/uur